Zpravodaj MS17 č. 3 - Dorazili jsme do Doněcku

09.07.2013 10:22

Včera okolo 22:00 místního času přístalo letadlo s českou výpravou na letišti v Doněcku. Teploměr ukazoval příjemných 24 stupňů celsia a hned v příletové hale se nás ujali organizátoři. Časový posun oproti SEČ je jednu hodinu kupředu. Tzn. 8:00 ráno v ČR je 9:00 v Doněcku. Ubytovali jsem se v luxusním hotelu Victoria, který je v těsné blízkosti fotbalového stadionu Šachťaru Doněck. Zdenča je na pokoji s Barčou Dvořákovou a jejich pokoj je neskutečný luxus. Je to jeden z nejlepších a největších pokojů v hotelu. Pro představu - dvě obří plazmové televize, dvě toalety, křesílka, sofa, výhled z 19 poschodí, obří postel, luxusní vana i sprchový kout. Ve 24:00 byla večeře formou švédských stolů a pak už se šlo do hajan. Ráno jsme jako treéři šli obhlédnout terén. Stadion je od hotelu cca 15-20 minut pěšky. Takže budeme jezdit busem. Rozcvičovací stadion od hlavního stadionu je pěšky cca 15minut a do kopce. Vše tu zatím šlape nármě. Město je až neuvěřitelně čisté. Nenašli byste zde jdiný odpadek na zemi. Lidé jsou mílí a příjemní a  i když nevládnou příliš agličtinou doikaží vždy poradit. 

Co se týká samotné soutěže. Call room je na rozcvičovacím stadionu a pro běhy na dráze je čas dostavení do svolavatelny 40 minut před disciplínou. Pak odveze autobus závoníky z rozcvičováku na hlavní stadion, kde budou mít cca deset minut na doladění. Pro nás je tnto systém nový a už teď se moc těším jak se s tím popereme. My máme totiž rádi nové výzvy nové skutečnosti! My se nebojíme! My se těšíme. My jsme totiž ACVM! 

Zde můžete sledovat celé MS online, jen prosím myslete na to že je zde časový posun. https://livetv.ru/en/allupcomingsports/0/ 

Odpoledne se Vám opět přihlásíme!