Zdeňka se vrátila z ME v Göteborgu!

05.03.2013 10:25

 

V pondělí přiletěla Zdeňka Seidlová ze seniorského Mistrovství Evropy v Göteborgu. Není asi potřeba opakovat, jak velký úspěch to pro náš vysokomýtský klub je. Se Zdenčou se spojíme, uděláme rozhovor a napíšeme Vám její dojmy z její první velké akce. Věříme, že se dozvíme i nějaké zákulisní drby! 

Kdo nesledoval udělal chybu. Pavel Maslák byl fantastický. Vyhral stylem start cíl 400m a navíc přidal bronz ze štafety na 4x400m. Holky na čtvrtce bohužel v individuálním závodě na cenné kovy nedosahly. V hale je to o první dvoustovce. Soupeřky byly na seběhu rychlejší a to rozhodlo. Chuť si spravily ve štafetě. Velký respekt pro Lenku Masnou, která byla pochroumaná po pádu na osmistovce.

Výbornej Jarda Bába – také respekt, trápily ho bolavá třísla. Prášil v kouli parádní bronz. Smutné a smolné brabory -  Adam Sebastian Helcelet, Jiřina Ptáčníková Svobodová, Zuzka Hejnová. Takticky bojova i Honza Kudlička – líbil se mi, musel riskovat, paté místo je také super. Škoda těsných nepostupů – Škrobáková, Čechová, Masná. Štístko Bára Procházková, nejen že se nominovala za pět minut dvanáct a pak postoupila do semifinále –PARÁDA!

Já myslím, že asi jsme se mohli dočkat více cenných kovů i více finálových umístění, ale to je bohužel naše milovaná atletika. Asi to má přijít až v Moskvě.

 

Těšte se na rozhovor s naší reprezentantkou:-D. Zdenča nám povypráví a pak už hurá do přípravy. Čekají nás velké výzvy! Byl to pěkný výlet a odměna za halový osobák.