V sobotu nám to běželo!

03.02.2013 14:58

Barča Chytková si vytvořila osobák na trojku. V čase 11:34. V hodně psychicky náročném závodě, běží se totiž patnáct kol, předvedla hned několikrát dravý finish a její čas byl pro nás nad očekávání. Veliká radost. Trénuje teprve pár měsíců, ale běhá už teď skvěle. Tento čas je i novým oddílovým rekordem na 3km. Na 1500m je rekord 5:07 a to není k nepřekonání.

 

Petr Smolák díky bezdůvodnému pohrdání organizatora starty mimo soutěž byl nucen jako jediný junior běžet s žáky. Čas 9:38 je sice osobák, ale mezi muži to mohlo být ještě lepší. Celkově to byl totiž 5. nejlepší čas ze všech. Ve výsledcích je napsaný mezi muži. Takhle se rozhodně nesmí výsledky zpracovávat, ale to je už teď jedno. Prostě z toho technický delegát udělal bramboračku. Příště nebudeme poctiví a napíšeme vymyšlený čas.Protože s poctivoství asi nikam nedojdeš, bohužel. Peťa celou dobu držel svoje tempo, po celý závod vypadal velmi svěže, poslední 3 kola, ale potřeboval od někoho zatlačit, bohužel nikdo z žáků už mu nestačil. 

 

Tereza Valášková honila výkony na víceboj. Koule i výška zůstaly trošku za očekáváním. Terka vypadala že ve výšce skočí 155, ale pak přišli chyby v rozběhu a zbytečně to bylo vše uspěchané. V kouli to naopak bylo apatické, kdyby do té koule šla víc po hlavě určitě top letělo za 9metrů.

 

Zdeňka Seidlová měla běžet ve 14:40, nakonec vyběhla až skoro v 16:00. Hrozné zpoždění. I tak běžela vynikající osobák 25,29. Jak by to vypadalo, kdyby tam tak dlouho nečekala? No třebas ještě letos příjde nějaký osobáček na 200m. Jsem zvědavý na 400m při MČR dospělých....