První den Olympiády znamenal pro Mýto jedno semifinále

15.06.2015 22:19

Dnes se představily tři vysokomýtské závodnice. První šla do boje Klára Bartošková. Ta reprezentovala náš kraj v dálce a nastoupila v první kvalifikační skupině. Její výkon nevybočil příliš ze sezónního průměru a po skončení první kvalifikační skupiny to nevypadalo příliš nadějně. Klára musela čekat na výkony z druhé kvalifikace. Svěřenkyně Romana Divokého určitě s napětím sledovala výkony svých konkurentek. Bohužel ve druhé skupině se skákalo lépe než v první a Klárce uniklo finále o cca 10cm. Její výkon stačil na patnáctou pozici. Veliká gratulace.

Na šedesátce se hodně dařilo  Petře Mlejnkové. Ta při svém premiérovém startu na LODM předvedla výborný čas na 60m, zaostala jen kousek za svým osobním maximem a pohodlně se kvalifikovala do semifinále. V semifinálovém běhu možná trošku doplatila na svůj náročný program. Petra totiž po svém parádním rozběhu absolvovala ještě kvalifikaci dálky a hned pak běžela na semifinále. Vše bylo v jedné hodině a půl. Semifinále je velkým úspěchem. Gratulace

Trošku smutná bude asi po prvním dnu Adriana Grulichová. Tu bohužel limitovala bolest kolene. Navíc se ji příliš nepovedl  start a šance na postup na trati 60m se bohužel rozplynula. Již zítra si ale může vylepšit náladu v dálce. Držíme palce.