PECKA! MČR dospělých - Seidlová bronzová! Doubková v osobáku

18.02.2013 15:42

 

Dvě naše atletky absolvovaly o víkendu MČR dospělých v Praze. Zdeňka Seidlová získala fantastický bronz na 400m. Parádně si vedla jak v rozběhu, tak ve finále a vytvořila si neuvěřitelný osobní rekord 55,66s.  Třetí místo jí vyneslo zárověń nominaci na Mistrovství Evropy dospělých do Göteborgu, doufejme že to opravdu klapne a svaz dodrží to co hlásal. Obrovská gratulace. Je to tak užasné.... psát dlouhé slohy nemá smysl. Je to fantazie a kdo to neviděl může jen litovat byla to pecka! 

Andrea Doubková startovala také na trati 400m. V rozběhu běžela čas 60,15, což se na první pohled může tvářit jako zklamání, ale uděláme-li si nadhled, je to velmi solidní. Andrea měsíc nezávodila, při krajských přeborech v hale se zranila a pak doháněla formu, která však velmi zakolísala. Proto čas 60,15 je více než dobrý. Navíc tento čas znamená 6. místo v českých juniorských tabulkách. Doufám, že tento závod byl velmi dobrým rozcvičením před dalším víkendem a před juniorským šampionátem. Andrea po čtvrtce nastoupila ještě na překážkách. Tahle zvláštní kombinace měla za cíl jediné, aby si Andrea osahala halu ve Stromovce a vyzkoušela si znovu překážkařské závodní tempo. Čas 9,45 je po čtvrtce také velmi dobrý. 

Děkuji oběma závodnicím za krasný víkend, bylo to v mnoha ohledech zajímavé, poučné, náročné, krásné, stresující, fantsatické, zavazující a hlavně PECKA!