Ohlasy víkendu - naši muži na hostování

20.05.2013 22:50

Petr Smolák hostuje ve 2. lize v dresu Hvězdy Pardubice. V sobotu si během prvního kola v Ústí zaběhl osobní rekord na trati 1500m. Jeho čas 4:10 je hodně příjemný a ukazuje na dobrou dormu na začátku závodního období. Peťa letos udělal veliký progres za kterým stojí hlavně zlepšení tréninkové morálky v zimním období. K osobnímu rekordu gratulujeme. Ve stejné soutěži závodil i David Roháček. Ten po dlouhém a vleklém zranění zatím není v optimální pohodě. Jeho časy na stovce neodpovídají jeho možnnostem. Běžecký sprinterský tréninkový deficit se projevil i v dálce. eliké problémy na rozběhu znamenaly pokus okolo šestimetrové hranice. Věříme, že se David po zranění rychle dostane do formy a naváže na své výkony z loňského roku, kdy se stal druhým nejrychlejším žákem českých tabulek. 

 

Václav Pulda a Jan Dokočil závodili v krajské přeboru za tým Poličky. Vašek sbíral hlavně zkušenosti a na 100m na bodované pozice nedosáhl. V oštěpu se pral s technikou a jeho výkon je také spíš za očekáváním. Vašek si vybral novačkovskou dań jednalo se o jeho první závody v karieře.

 

jan Doskočil měl obrovskou smůlu, možná se dá hovořit i o nesportovním chování během závodu na 800m byl sražen jedním ze soupeřů. Mrzuté na tom je, že Honza běžel velmi dobře a mohly si zaběhnout skvělý osobní rekord. Na příštím kole to Honza všem natře.