O víkendu MČR dospělých s naší účastí

13.02.2013 22:58

Poprvé budou naše dvě závodnice Andrea Doubková a Zdenča Seidlová startovat v kategorii dospělých.Mezi muži bude na trati 800m startovat náš odchovanec Adam Zenkl. Bude to opravdu zajímavé vystoupení. Od holek očekáváme v první řadě útok na osobáky. Andrea poběží 60m př. a 400m. Na překážkách může běžet i se stříbrnou medailistkou z halového mistrovství Evropy Lucií Škrobákovou. Na čtvrtce je cíl jasný atakovat čas pod 60 sec..

Zdenča poběží 400m a 200m. Na 400m je cííl postoupit do finále a ve finále atakovat halový osobák. Jakékoliv vylepšení osobáku by bylo fanastické. Pokud Zdenča proklouzne do finále, budeme se moci těšit na krasný souboj o bronzovou medaili. O zlato by si to měly rozdat favoritky Bartoničková a Masná.

Největšími konkurentkami Zdeňky bude Šatrová a Jiranová, ale objevit se může i někdo další.  Trať 200m zatím nechme otevřenou.

Adam Zenkl běží 800m. V letošní sezóně ještě nešel takto rychlý závod, proto otázka formy bude záhadou. Pravdou je, že pokud není takový tlak na výsledek, může se stát něco velmi překvapivého.

Ze závodnic, které sledujeme, které bychom chtěli dostat do našeho týmu pro soutěž žen držíme palce Haně Luticové z AC Pardubice, která bue startovat v dálce.