Na halové mistrovství ČR žactva míří i mýtské naděje DG

26.02.2015 10:17

Co znamená v mýtské terminologii DG? Myslíte Dolce Gabbana – nejluxusnější módní značka na světě majitelů Domenica Dolce a Stefana Gabbana? Ne! U nás je to rozhodně více! V mýtské terminologii to znamená atletky Duchoslavová, Grulichová. Právě tyto dvě dívenky se představí o víkendu na MČR žactva v jablonecké hale na Střelnici a podobně jako u módní značky se určitě můžeme těšit na luxus, na luxus v podobě DG výkonů!

 

Adriana Grulichová se představí hned na několika tratích. Díky svým výsledkům si klidně mohla vybírat. Dokázala se nominovat hned na čtyři. Nejprve zasedne do bloků při nejkratším sprintu na 60m o dvě hodinky později nastoupí ke skoku dalekému a den uzavře závodem na 300m. Nad tímto startem budeme ještě v průběhu dne přemýšlet, rozhodne i případné nasazení do drah na 150m a únava z předchozích disciplín. V neděli brzy ráno na Áďu čeká již zmiňovaná trať 150m. Tam, jak už tomu v Jablonci bývá, bude hodně záležet na přidělené dráze. Vzhledem k prudkým zatáčkám je první dráha skoro beznadějná, ale uvidíme.

 

Sabina Duchoslavová se letos již může pochlubit kvalitními výkony z MČR ve vícebojích. Na tomto MČR vyběhne na překážkách. Osobní rekord by mohl dávat solidní šance i na další účinkování. Startovní pole bude stejně jako na hladkých 60m nabité v několika desetinách či setinách. Bude rozhodovat bojovnost a touha po úspěchu. Druhý den by i Sabina mohla vyběhnout na 150m, ale to bude ještě záležet na delegátech MČR.

 

Držte děvčatům o víkendu palce!!! My nejsme obyčejní jsme ACVM!!! Jedeeeeem DG!!!!