Dudycha si upevnil pozici leadra českých tabulek, skvělý osobní rekord předvedla i Bělinová

18.06.2020 08:33

V Ústí nad Orlicí se konaly ve středu 18.6. již tradiční memoriály. Na nich se představili i dva vysokomýtští závodníci. Ty sice na tento start příliš formu neladili, přesto dokázali zaběhnout vynikající výkony.

Jakub Dudycha si posunulo osobní maximum  na trati 800m,  již na 1:58,24s. Tímto výkonem vévodí českým žákovským tabulkám a to s velkým odstupem na druhého závodníka. Halový mistr z trati 1500m si po skvělé sobotní třístovce ( na této trati je v průběžných tabulkách druhý)  opět vylepšil osobní statistiky.

Simona Bělinová se představila také na osmistovce a i ona výrazně poskočila vzhůru republikovými statistikami. Na trati 800, startovala letos v Ostravě Vítkovicích, kde s výkonem nebyla příliš spokojená. S výkonem v Ústí nad Orlicí však být spokojená již může maximálně. Osobní rekord 2:26,63s. znamená pro Simču 16. místo v tabulkách ČR  ve své kategorii.

V Kolíně se představila Tereza Korhoňová. Starty ji nevyšly podle představ, ale jsme pořád na začátku. Terka k běžeckým tratím vyběhla vůbec poprvé v sezóně.