Čeká nás víkend s atletikou v Mýtě a v okolí

11.06.2013 11:58

V sobotu 15. 6. proběhnou na vysokomýtském stadionu krajské přebory přípravek. Velmi se na tyto závody těšíme, protože se nám předvedou vysokomýtští závodníci a my pevně věříme, že budou cinkat medaile. Závodit mohou všichni závodnící ročník 2002 a mladší v disciplínách 60m, 150m, skok daleký, míček a nebo 600m. Věříme, že se ná nás usměje počasí a budou padat skvělé osobní rekordy v nabité konkurenci. 

 

Na Knířově se představí naše oddílová běžecka špička. Je potřeba říci, že naši závodníci patří k nejlepším i na republikové úrovni. Na knířově by měl startovat Petr Smolák, Alexandra Smoláková, Barbora Chytková, Vojtěch Beneš, Jan Doskočil, Martina Mlejnková. Věříme, že na knířově vyběhnou i naše hostující závodnice ADéla a Michaela Stránské a Daniela Pártlová. 

 

O tomot víkendu zároveň porběhne i mistrostvi České republiky dospělých, ale bez mýtské účasti. Mýtští atleti budou lait formu na další týden na šamiponát dorostu a juniorů v Jablonci , kde očekáváme zisk hned několika cenných kovů.