Vysokomýtští atleti mají za sebou soustředění

29.10.2013 15:05

V Orlických horách v obci Sedloňov nabíhali kilometry a zvyšovali kondici vysokomýtští atleti. Barevné vrcholky kopečků a nádherné slunečné počasí dobíjelo spoustou energie všechny zúčastněné. Ze všech atletů byla cítit obrovská chuť do tréninku. O zábavu a příjemnou atmosféru se starala zejména kočka Micka. K regeneraci nám sloužil malý rybniček u chaty, velký dík patří Adéle S., která se pečlivě starala o všechny atlety a denně trávila několik hodin u masérského stolu. Během pobytu jsme ochutnali i několik kulinářských exklusivit od našich atletek. Šunkafleky byly parádní!

 

Hodnocení trenéra:

Z jednotlivých tréninkových fází jsem doslova nadšený. Celý tým pracoval fantasticky. Byl jsem velmi mile překvapený, jak všichni zvládali náročné tréninkové dávky. Příprava bude ještě hodně dlouhá, ale pokud každý bude přistupovat k tréninku stejně jako na soustředěni, máme se v hale na co těšit.  Jsem moc rád, že většina atletů začíná chápat, že trénink není jen o počtu naběhaných kilometrů a nazvedaných kil či naskákaných odrazech, ale taky o péči o vlastní aparát a regeneraci. Když to shrnu, byli jste skvělí, ale důležité je vydržet!!!! 

Jsme teprve na začátku přípravy a těžké chvile teprve příjdou. Doufám, že se pak vzájemně podpoříme a vše zvládneme na výbornou. Cíl je jasný - MČR v hale!!! Nepolevit a makat!!!!

 

Fotky ze soustředěni hodím dnes večer na rajče a dám sem odkaz.