Přípravka chlapců postoupila do finále kraje, Jakub Dudycha se blýskl skvělými výkony!

10.09.2015 21:00

Svěřenci  trenérky Šárky Vlčkové a Alexandry Smolákové předvedli jeden z nejlepších týmových výkonů v kategorii přípravek v historii klubu a zaslouženě vybojovali finále krajského přeboru. Tahounem družstva se stal v posledním kole Jakub Dudycha, který skončil druhý v celkovém pořadí.

 U Jakuba se pozitivně projevuje kombinace dvou sportů a to atletiky a volejbalu. Švih v ruce prodal parádně v hodu míčkem, když hodil 37,18 a útočil na bájnou čtyřicítku. Výborně si vedl i na trati 600m. Dobře mu v týmu sekundovali ale i další. Daniel Spilko, Adam Flídr. Oba hoši dosáhli přes 800 bodů a směrem k finále věříme, že mají ještě rezervy.  Pochvalu si zaslouží ale i další bojovníci v poli a to Adam Miler, Patrik Vondra a Adam Jozek. Ti všichni se podíleli na postupu do finále, které se koná 27. 9. na vysokomýtském stadionu. Paráda kluci, dobrá práce!!!

Děvčata bohužel na postup nedosáhla. Jejich výkony ovlivnila především slabší účast, kdy jsme v některých kolech nebyly zcela kompletní. U děvčat nás trápí stále trošku míček, ale věříme, že během podzimu to zlepšíme. Děvčatům za předvedené výkony ještě jednou děkujeme a blahopřejeme.

Výsledky zde:4.kolo KP přípravek 09.09.15 - kopie.xlsx (18231)