Na naše atlety čeká víkend plný závodů

17.01.2014 10:03

Držet palce můžete všem našim atletům během tohoto víkendu. Čeká nás opravdová porce startů a všichni jsme plni očekávání, jak se nám bude dařit. 

V sobotu vyjiždí na Strahov na přebory kraje Vysočina velmi silný tým, doplněný o řadu perspektivních žákovských naději. Nejstarší členkou výpravy bude juniorka Andrea Doubková, která se představí na tratích 60m př a 200m. Další překážkářkou je Tereza Vaalášková, která poběží dva nějkratší sprinty a to 60m a 60m př. Tyto dvě závodnice vstoupí do programu nejdříve. Zdeňka Seidlová se představí na tratích 60m a 200m, na což se velmi tešíme. Poprvé v hale vyběhne junior Stnada Klát, který v hale bude startovat vůbec poprvé v životě ( s atletikou totiž začal teprve nedávno.) Mezi žákyněmi budeme sledovat výkony Karolíny Hloupé na tratích  60m a 300m. Další žákyně vyběhnou na tratích 60m a 150 a to Eliška Doskočilová, Sabina Duchoslavová a Martina Čiháková. Jediný žák na sprinterských tratích z našeho oddílu bude Tomáš Popelka, který musí zamakat co nejlépe taktéž 60m a 150m.  

 

V Pardubicích nastoupí naše kategorie mladšího a nejmladšího žactva v rámci Zimní ligy smíšených družstev a budou muset velmi výrazně zabojovat o postup do březnového finále. Zatím nemáme soutěž příliš dobře rozjetou, ale věříme, že se ve druhém kole zvedneme.

 

V neděli odjiždí do Jablonce nad Nisou běžecká sekce našeho klubu. Barbora Chytková se představí na tratích 800m a 400m, Alexandra Smoláková si připíše již druhý start v hale a vyběhne také na 800m. Mezi borci se představí Jan Doskočil, který se v tréninku v posledních měsících hodně zvedá a poběží stejnou trať jako děvčata. Běžce by měl doplnit Vojtěch Beneš, který se vrací po zranění a jeho start bude spíš testem. 

 

Držte našim závodníkům palce o jejich výsledcích Vás budeme informovat.