Atletická halová sezóna začíná a Mýtští ji netrpělivě vyhlíží

10.01.2016 10:34

V pátek vstoupí velká část vysokomýtských závodníků do halové sezóny. V pražské hale na Strahově se představí převážně v netradičních atletických disciplínách. Je jasné, že pod drobnohledem diváků, ostatních trenérů a dalších závodníků budou i naše dvě nejúspěšnější atletky loňské sezóny Zdeňka Seidlová a Martina Homolová. První start jdeme ještě z plného tréninku a bereme ho jako testovací závod. Zdeňka se představí na 300 a 150m a už se těšíme na své první ukazatele.  Do Prahy pojedou i další. Adriana Grulichová na dálku a 150m, Nikol Pánková na 150m nebo 300, Eliška Bačová a Eliška Doskočilová zkusí 300m možná 500, KAčka Hájková a Margit Junková na dálku. Miloš Kolář také 500m.  S Ostatními se budeme dále domlouvat.

První větším závodem pro naše dvě nejúspěšnější bude až meeting ve Vídni 30. 1., kde se Zdeňka představí na 400m a možná i na 200m, Martina vyběhne na 60m a 200m. Vrcholem klubu pak budou krajské přebory, které se konají 31. 1. v Jablonci nad Nisou. Škoda, že se nepodařilo dát přebory do Prahy. Zejména distance jako je 200 a 400m jsou v Jablonci nešťastné, ale nějako se s tím musíme poprat. Věříme, že poladíme i překážky, i když počasí nám teď moc nepřeje.

Další část sezóny se bude odvíjet od výkonů v lednu. Atleti se pak budou zaměřovat na MČR v hale. Sledujte naše stránky a facebook a my Vás budeme informovat. Přejeme všem hodně zdraví a úspěchů v sezóně tak důležité. Jedeme ACVM jedeme atleti!!! Už to začnš, těšíme se na Vás!