Děvčata přípravek vyhrály domací kolo soutěže družstev

09.06.2017 12:14

Ve středu 7. 6 se na vysokomýtském stadionu konalo 2. kolo družstev přípravek. Stadion, který prošel rekonstrukcí, byl dobrým hostitelským prostředím a všichni se těšili na kvalitní výkony. Počasí bylo trochu větrné, ale svítilo sluníčko a teplotně bylo takřka ideální.

Vysokmýtští poslali do boje hned několik týmů. Nejvýrazněji na sebe upozornil tým dívek A, který celkově toto kolo vyhrál a znovu tak zabojoval o možnost postupu do krajského finále. Nejúspěšnější závodnicí byla Amélie Zemanová. Ta si skočila osobní rekord v dálce a vylepšila si své maximum také na trati 600m. Celkově nasbírala přes tisíc bodů a stala se tahounem vysokomýtského celku. Její celkový výkon byl 1224 bodů. Zdatně ji sekundovala i druhá v pořadí Kateřina Mikysková. V dáolce ji chyběl malinký přešlap k ataku 4 metrové hranice a i ona si vylepšila řadu svých osobní rekordů. Její výkon byl také přes tisíc bodů. Získala 1105bodů. V celkovém pořadí všech závodnic obsadila tato děvčata 3. a 4. místo.

Chlapci skončili na 4. místě, což je v tak silné konkurenci také úspěchem. Nejvíce  se dařilo Jindřichu Morávkovi a Ondřeji Kůrkovi. Jindra měl velmi dobrou šestistovku, Ondra se blýskl nejlepším výkonem z našich v dálce.

Poděkovat patří všem závodníkům, byla radost sledovat bojovnost našich, kteří nechali na dráze opravdu většinu svých sil. Bylo krásné vidět naše závodníky prohánět se po domácím stadionu. Makáme dál atleti, budeme lepší a lepší. Nejste obyčejní, jste ACVM!

Výsledky ke stažení zde:

2.kolo KP přípravek V, Myto 7.6.17. (1).xlsx (20009)