Zpravodaj MS Eugene 11. - dnes naposled! :-D Přijďte na setkání s účastníky 1. 8. 2014

27.07.2014 19:42

Dnes v noci respektive těsně po půlnoci šla do boje o postup do finále naše štafeta děvčat na 4x400m. Závod parádně rozběhla Helena Jiranová, velmi dobře běžela svůj úsek i Dominika Krupařová, závod bohužel příliš nesedl Pavle Falharové. Naše Zdeňka Seidlová ale zvládla svoji část štafety parádně. Velký souboj s italkou ji vyburcoval k výbornému času pod 54 sekund.  Z výkonu Zdeňky máme tady v Mýtě obrovskou radost. Je to vzpruha po ne přiliš povedeném rozběhu. Štafeta Češek ale byla po doběhu diskvalifikována, důvodem bylo vyšlápnutí na seběhu na druhém úseku. Výsledný čas štafety by ale na postup našim holkám stejně nestačil, obsadily by deváté čili první nepostupové místo.  Orientační časy: Helena Jiranová 54,5, Domča Krupařová 55,5, Pavla Falharova 58,1 a Zdeňka Seidlová 53,8. Je super, že děvčata především dorostenky absolvovaly tuto cennou zkušenost. Příští tok by je mělo čekat ME juniorů Ve Švédsku, kde by mohly být opravdu velmi silným hráčem. Rok zamakáme a hurá na to!

Mistrovství světa se schyluje ke svému konci a tím pádem i náš zpravodaj. Radi bychom všechny, co společně s námi sledovali MS, pozvali na setkání s mýtskými účastníky, které se uskuteční 1. 8. na vysokomýtském stadionu od 17:00. Na plánu je promítání fotografií z akce, pokec s účastníky.

Tekuté občerstvení zajištěno, akce je zároveň ukončením letní sezóny. Zvani jsou uplne všichni které atletika ve Vysokém Mýtě zajimá. Pokud chcete něco na grill vemte vlastní :-D

Dnes v noci držme palce Michaele Hrubé ve výšce. Celkově lze šampionát hodnotit jako velmi úspěšný. Všem zúčastněným i  jejich trenérům blahopřejeme.