Soutěž družstev přípravek kropil déšť - Mýto útočí na postup!

21.05.2015 22:56

Prvnímu kolu přípravek nepřálo počasí. Obrovské průtrže mračen takřka nepřetržitě kropily mladé závodníky.  Všichni ale makali na 200%. I díky velké podpoře rodičů si přes nepřízeň počasí nenechali vzít bojovnou a týmovou náladu.  Při závodech přípravek každý atlet absolvuje takový malý víceboj – 60m, dálku, míček a 600m.

Družstvu chlapců se dařilo náramně. Mladé naděje vysokomýtské atletiky drží po prvním kole postupovou pozici když jsou druzí. Děvčata jsou po prvním kole čtvrté.  Jakub Dudycha jako jediný z našich borců prolomil desetivteřinovou hranici na trati 60m a celkově zaběhl druhý nejrychlejší čas ze všech závodníků. Na stejné trati se dařilo i velmi mladé závodnici Katce Mikyskové, která bojovala až s o dva roky staršími dívkami a přesto dokázala zaběhnout třetí nejrychlejší čas na 60m. Stala se dokonce nejlepší mýtskou závodnicí tohoto kola.   Adam Flídr hodil míčkem jako čtvrtý nejdál ze všech. Mezi kluky byl nejlépe bodující Daniel Spilko, ale na paty mu začíná šlapat Jakub Dudycha.

Pochválit je ale potřeba úplně všechny závodníky. Moc chválíme za přístup a předvedené výkony!

Chlapci:Daniel Spilko, Jakub Dudycha, Adam Flídr, Andrej Zamastil, Patrik Vondra, Adam Jozek, Filip Nespěšný.  Dívky: Kateřina Mikysková, Ema Veselá, Sára Andrlová, Dominika Límová, Nela Kouřimová, Nicole Paulusová, Michaela Kroulíková.

výsledky ke stažení zde: 1.kolo-KP-přípravek-20.5.15.xlsx (18054)