Podzimní část sezóny nabídne hned několik napínavých událostí

18.08.2014 15:02

Vysokomýtští atleti vlétnou do konce sezóny hned příští týden a to bojem o záchranu v 1. lize. „Nebude to jednoduché. V 1. lize jsem udělali dost chyb a navíc nás zužovala zranění. Myslím, že si chvost tabulky rozhodně nezasloužíme, ale teď už to bude souboj s Jičínem o každý bodík. Bude to chtít od děvčat více jak 100% nasazení. Doufejme, že to zvládneme a ligu udržíme“ řekl trenér Dejdar. Hned tři dny po této napínavé bitvě musí juniorky udělat poslední krok k fantastickému postupu do finále České Republiky soutěže družstev. Pokud by se to mýtským juniorkám podařilo, odsunou ze hry oba velké pardubické kluby. Z Pardubického kraje totiž postupuje vždy vítěz. Vysokomýtská děvčata vyhrála první dvě kola a nyní zbývá poslední. Držme palce.

Hned další tři dny na to se koná v Jablonci nad Nisou Mistrovství ČR do 22 let. Tam by se měla představit zhruba šestice vysokomýtských a všichni budou mít finálové ambice.  

Ve finále extraligy nastoupí první víkend v září Zdeňka Seidlová v dresu USK Praha. Týden na to už budou, doufejme, bojovat juniorky o cenné kovy při již zmíněném finále družstev.

Na konci září, konkrétně 23. 9.  se v Mýtě koná již tradiční 13. ročník běhu městem Královský běh Kujebinou. Stejný víkend bude hostit Plzeň mistrovství ČR žáků a žákyň. Závodů však čeká na mýťaky ještě daleko víc. Sledujte naše stránky. Přejeme všem závodníkům podzim plný osobních rekordů a příjemných sportovních zážitků.