Mladší žáci Vysokého Mýta se v Zimní lize vyhoupli ve 2. kole na bednu

18.01.2015 23:07

Vysokomýtské přípravky a mladší žactvo bojovali o co možná nejlepší umístění v Zimní lize smíšených družstev. Náš klub tuto akci pořádá a i ve druhém kole byla pardubická hala nabitá k prasknutí. Celkem se představili závodnici ve 470 startech. Dařilo se zejména našim mladším žákům a žákyním, kteří se ve druhém kole vyhoupli dokonce na bednu když skončili 3. za favorizovanými sportovními školami.  Jejich mladší kolegové z kategorie přípravek ukázali veliké zlepšení, ohromnou bojovnost, díky přítomnosti rodičů, trenérky i parádní týmovou práci.

V kategorii mladšího žactva se výrazněji prosadil Marek Šalda, který předvedl veliký potenciál hlavně ve skoku dalekém. V celkovém pořadí skončil ze 65 skokanů na parádním 5. místě výkonem 416cm. O dvě příčky za Markem skončila Klára Bartošková, která s výkonem 410 cm obsadila sedmou příčku. V dálce chyběl Petře Mlejnkové jeden centimetr k překonání 4 metrové hranice. Petra obsadila v dálce 12. místo.

Klára Bartošková a Petra Mlejnková se blýskly i v překážkovém běhu. I když technicky to nebylo zcela ideální Klára skončila na parádním 3. místě a Petra 5. Na kilometru obsadila 10. místo Natálie Řeháková. V kouli skončila 7. Veronika Štěpánková. Všichni mýťáci si vyslouží pochvalu, kdybychom zde měli jmenovat všechny závodníky, kteří nám svým přístupem a výkonem udělali radost,  článek by byl opravdu velmi dlouhý. Všichni jste závodili skvěle.

Výsledky ke stažení zde:

MLZ_Vysledky_2_kolo.xlsx (42028)                                         

NEJMLŽ_Vysledky_2_kolo.xlsx (49734)