Fantazie, vysokomýtské juniorky postoupily mezi nejlepších osm atletických klubů ČR, Kačka Hájková milým překvapením

13.09.2015 08:39

Nejprve postup z kraje, nyní postup z finále Čech až do velkého finále mezi nejlepších osm týmů České republiky. Vysokomýtské juniorky se probojovaly do absolutní české klubové špičky. Posuďte sami,  jakým soupeřům muselo malinkaté Mýto odolávat. Jasně zvítězila Dukla Praha, která se pasovala do role velkého favorita celé soutěže. Druhé skončilo fantastické Vysoké Mýto!!!  Dále Kolín, Plzeň, Jablonec nad Nisou, Slavie Praha, Kladno, Mladá Boleslav, Hvězda Pardubice a Sokol České Budějovice. Mezi  takovými kluby září hvězda malého Vysokého Mýta.

„Podaly jsme skvělý týmový výkon, i náhradnice byly součástí týmu a vše šlapalo dobře. V závěru jsme ukázaly již i zkušenosti  z předešlých let a ve velmi dobré světle se ukázaly mladé závodnice.“
Zhodnotil Lukáš Dejdar.

Největší oporou byla Zdeňka Seidlová, která vyhrála 100m, 400m, 4x100m a na 200m byla druhá. Dařilo se nám i ve vrzích díky Anně Nečionnové a Ivě Kramářové. Dobře se předvedly běžkyně. Barbora Chytková předvedla znovu skvělou jízdu, když brala body na všech svých tratích 800, 400, 1500, 4x100 i 4x400m. V hodně dobrém světle se ukázala Denisa Dostálová. Skákala s velikou lehkostí, ve výšce klidně mohlo padnout i 160cm, v trojskoku si pak vyskákala osobák 10,82m. Ve finále jistojistě bude útočit na jedenáctku. Amálka Drimlová si dala osobák v disku. Velmi dobrý týmový výkon odvedla ale Kateřina Hájková, která běžela 2km překážek, kde pro tým brala 5 bodů, pak útočila na osobák na 400m př. a nakonec posbírala body ještě se štafetou. Skvělá práce.

Favorityy finále jsou týmy Dukly, Brna a Ostravy. My budeme ale bojovat o každý bodík a budeme se snažit přivést co možná nejlepší umístění.

Celému týmu patří díky. VELKÉ FINÁLE JE V PRAZE 26. 9. 2015. POJEĎTE FANDIT!!!